ОСТАННІ НОВИНИ

На Великдень у Львові малюватимуть писанки, співатимуть і стрибатимуть на батуті

|

Львів готується до Великодніх свят. Усі заходи Великодня триватимуть у Львові до 15 квітня. На проведення акції «Великдень у Львові» міська рада витратила 80 тис. грн.

Зокрема, з 20 березня у музеї народної архітектури та побуту вже проводяться майстер-класи з писанкарства. Протягом 5-22 квітня у Музеї ідей, що по Валовій, 18-а триватиме Великодня фотоінсталяція «Поцілунок Іуди» від Ірини Дзиндри. 8 квітня на площі Ринок з 13.00 до 16.00 години відбудеться дитяче свято «Великодні передзвони», виступ колективу «Джерело», сімейного ансамблю Миколи та Ірини Голоско, дитячого шоу-гурту «Веселі діти», естрадної студії «Львівська фортуна», молодіжного гурту «Досхідсонця»та фолькстудії «Джерельце». Того ж дня з 20.15 до 21.00 години на площі Ринок буде Великодня фантазія – театралізоване дійство від театру «Воскресіння». 8-9 квітня з 10.00 до 18.00 години на пл. Міцкевича – атракціон “Стрибки на батуті”. Тоді ж на СК “Медик” пройде атракціон “Болдерінг” (скелелазання).

15 квітня з 13.00 до 18.00 години на пл. Міцкевича відбудуться спортивні конкурси, після цього – змагання з хокею на роликах. А от з 11.00 години до 14.00 – змагання зі стрітболу. Ввечері на площі Міцкевича всі охочі зможуть побачити спортивне шоу: акробатика, рукопаш-гопак, художня гімнастика, аеробіка. З 18.00 до 21.00 години там же пройде концерт за участі Ірини Федишин, Андрія Заліска, Гурту «Полюс», Злати, Назара Савки, Гурту «Десь поруч».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *