ОСТАННІ НОВИНИ

У Верховній Раді львів’яни хочуть бачити БЮТ і «Нашу Україну»

|

Найбільше у Верховній Раді львів’яни хочуть бачити БЮТ і «Нашу Україну». За результатами дослідження, яке протягом 15-22 березня проводив український центр вивчення громадської думки «Соцінформ», якби відбулися вибори до Верховної Ради України, то 32% опитаних проголосували б саме за БЮТ.

22% львів’ян хочуть бачити у ВРУ «Нашу Україну» і лише 4,63% – Партію Регіонів.

Ці ж самі партії львів’яни хочуть бачити у Львівській міській раді. 26% висловили свою підтримку БЮТ і 18% – «Нашій Україні».

За словами Олексія Антиповича, директора даного центру досліджень, уперше в перелік політичних сил включили громадський рух «Народна самооборона» Юрія Луценка, який набрав 4,25%. Насправді рейтинг Луценка як політичного лідера значно вищий. На думку політолога Анатолія Романюка, така невідповідність зумовлена тим, що «Народна самооборона» від самого початку почала позиціонувати себе як не політичний проект. «Саме через це люди, які мають довіру до Луценка, не бачать у ньому конкретну політичну силу», – наголосив Анатолій Романюк. Крім того, він додав, що, якщо «Народна самооборона» перетвориться на політичний проект, то збоку цієї партії можлива досить висока конкуренція.

Участь у опитуванні взяло 800 львів’ян віком від 18 років. Похибка репрезентативності може складати +/- 2,3%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *