ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима залишився головою фракції БЮТ

|

На темі заміни голови фракції БЮТ у Львівській міській раді Юрія Гудими поставлено крапку. Після того, як міське бюро партії «Батьківщина» не знайшло підстав для такої заміни, таку ж позицію зайняло й обласне бюро.

У суботу, 24 березня, під час свого засідання обласне бюро «Батьківщини» схвально оцінило роботу фракції БЮТ у міській раді і визнало цю роботу задовільною. Відтак питання заміни голови фракції вичерпано, вважають у партії.

Нагадаємо, що чільні представники БЮТ публічно вже заявляли, що до Львова надійшов внутріпартійний документ, в якому рекомендувалося суміщення посад керівників фракцій із посадами керівників партійних осередків. Це й породило дискусію всередині львівського БЮТу на предмет доцільності такого злиття посад.

За інформацією внутрішніх джерел ЗІКу в БЮТі, партійці зразу ж зі скепсисом сприйняли такі рекомендації з Києва, адже розбудову партійного осередку і організацію роботи цілої фракції одна людина потягнути не зможе фізично. Саме тому і міське, і обласне бюро «Батьківщини» шляхом демократичного обговорення закрило це питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *