ОСТАННІ НОВИНИ

У Новому Роздолі під час пожежі врятували 12 осіб

|

12 мешканців новороздільської «хрущовки» врятували сьогодні вночі під час пожежі місцеві рятувальники, передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

Повідомлення про пожежу в м. Новий Розділ надійшло 20 березня шість хвилин на першу ночі. Квартира, де трапилась біда, розташована на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Коли рятувальні машини прибули на місце, мешканці п’ятого поверху старої „хрущовки”, обіймаючи дітей, у паніці просили про допомогу. Щільна задимленість та чадний газ в коридорах 4-го та 5-го поверхів заважала мешканцям вийти на свіже повітря, тож було прийняте рішення, що четверо вогнеборців вирушать на пошуки людей.

Двоє з них вибили двері в одній з квартир 5-го поверху, з якої було чути прохання про допомогу і знайшли там жінку з немовлям. Однорічну дівчинку медики госпіталізували в Новороздільську міську лікарню з ознаками отруєння чадним газом. У такий спосіб їм вдалось врятувати четверо дітей та евакуювати ще восьмеро дорослих.

Однак без жертв не обійшлося – на місці пожежі рятувальники виявили труп чоловіка, особа якого встановлюється. Вже за сорок хвилин пожежу вдалось локалізувати. Ще стільки ж знадобилось для цілковитої її ліквідації.

Загалом від початку року на території Львівської області виникло 343 пожежі, на яких виявлено 33 загиблі особи та 11 осіб травмовано. Бійцям МНС вдалось врятувати життя 51-ій людині, серед них – 6 дітей. Лише минулої доби рятувальники вберегли від нищівної сили вогню 2 будівлі та матеріальних цінностей на суму 60,7 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *