ОСТАННІ НОВИНИ

Пасажир, що випав з маршрутки, був нетверезим – ДАІ

|

39-річний чоловік, що загинув під колесами маршрутки, з якої випав, був напідпитку, стверджують у ДАІ. «Винуватити тільки водія не можна, адже потерпілий був у нетверезому стані. Чоловік напідпитку зачиняв двері і його викинуло на дорогу», – зазначив начальник автотехнічної інспекції обласної ДАІ Олег Романюк.

„Відкрито кримінальну справу. Слідчі вже займаються цією справою. Вони дивляться, чия вина була – чи людина сама випала, чи хтось, можливо, виштовхнув її з маршрутки, чи була переповнена маршрутка. Тобто опитуватимуть пасажирів, опитувати водія і приймати рішення”, – прокоментувала «Львівській хвилі» речник обласних даішників Світлана Добровольська.

Тим часом в обласному тендерному комітеті, який роздає дозволи на перевезення, цього тижня проведуть спеціальне засідання. Акцент буде саме на технічній справності громадського транспорту.

„Я вже неодноразово наголошував на цьому питанні, що нас дуже турбує безпека перевезення пасажирів. І тому ми будемо жорсткіше ставити вимоги до визначення переможців. Ми це питання і кілька останніх резонансних питань хочемо розглянути на засіданні з безпеки дорожнього руху”, – зазначив голова тендерного комітету Львівської області Тарас Федак.

На засідання, каже Тарас Федак, запросять усіх, хто пов’язаний із безпекою руху на дорогах – це і самих перевізників, і даішиків, і міліціонерів.

Нагадаємо, що 39-річний чоловік загинув під колесами переповненої маршрутки, з якої випав через відкриті двері. Трагедія сталася на автодорозі між Трускавцем та Дрогобичем. Водій автомобіля ГАЗ перебрав визначену кількість стоячих пасажирів та, не переконавшись у тому, чи зачинені вхідні двері салону, зрушив з місця. Пасажир від отриманих травм помер у Трускавецькій міській лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *