ОСТАННІ НОВИНИ

Через Сала БЮТ вимагає позачергової сесії облради

|

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Львівській обласній раді вимагає скликання позачергової сесії ради для з’ясування фактів повернення на високі посади людей, які заплямували себе під час виборчої кампанії 2004 року. Про це повідомляє офіційний сайт БЮТу. З відповідним зверненням фракція звернулася до голови облради Мирослава Сеника.

«Депутати Львівської обласної ради від БЮТ за підтримки депутатів від «Нашої України» намагаються 22 березня скликати позачергову сесію облради, на якій розглянути лише одне питання: про стан кадрової політики у Львівській області. Ми постараємося до цього часу підготувати звернення до голови Державної податкової адміністрації України, Державної митної служби України та їх представників в області. Ми хочемо отримати пояснення щодо призначень на відповідальні посади у Львівській області людей, яких було скомпрометовано під час виборів у 2004 році», – зазначив депутат облради від БЮТу Михайло Ваврин.

За його словами, у 2004 році у Львівській області відбувалися системні порушення законодавства про вибори. «Сьогодні проти цих осіб закривають кримінальні справи, їх «вибілюють», а завтра їх попризначають на посади. Це стосується і пана Сала, і інших, які свого часу «творили» у Львівській області», – додав він.

БЮТівці хочуть проаналізувати кадрову політику, визначити місце і роль у цьому обласної державної адміністрації та обласної ради, щоб припинити потік цих людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *