ОСТАННІ НОВИНИ

Координаційна рада з питань гендерної політики відбулася в облдержадміністрації

|

Координаційна рада з питань гендерної політики відбулася сьогодні в обласній адміністрації. Як передає прес-служба ЛОДА, участь у раді взяли заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Тарас Батенко, начальник управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрій Корнат, заступник начальника управління Андрій Добрянський, представники органів влади та громадських організацій, які працюють у напрямі гендерних змін.

«Протягом I кварталу 2007 р. управління спільно з гендерним ресурсним центром провели засідання прес-клубу на тему «Гендерні стратегії розвитку Львівщини: комплексний підхід та взаємодія» та семінар-тренінг для представників органів державної влади та неурядових організацій у Дрогобичі в рамках навчальної програми «Гендерна просвіта». Спільно з ЛОО «Ліга жінок-виборців 50/50» у межах тієї ж програми проведено курс тренінгів на тему «Трансформація конфліктів. Лідерство. Стиль керівництва» в містах Сокаль, Радехів та Дрогобич», – зазначив А. Добрянський.

„Управління має на меті створити «Гендерний портрет області» – зібрані дані, що описують реальне становище жінок і чоловіків. Це дасть змогу виявити найбільш актуальні для області проблеми у сфері гендерних відносин», – повідомила провідний спеціаліст молодіжної політики дитячих та сімейних програм управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Христина Кавута.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *