ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада планує створити мультимедійну бібліотеку для незрячих

|

Львівська міська рада затвердила Комплексну програму соціального захисту і реабілітації людей з особливим потребами. Вона передбачає сурдопереклад на телебаченні, створення мультимедійної бібліотеки та ресурсного центру для незрячих, а також запровадження альтернативних засобів дублювання важливої інформації на вокзалах та в установах.

Крім того, у програму увійшов такий пункт, як забезпечення прокату, ремонту та технічного обслуговування інвалідних візків. Відповідальний за нього – департамент гуманітарної політики.

Програма також передбачає створення двох міні-гуртожитків для проживання в громаді осіб з особливим потребами, організацію роботи служби тимчасового кризового перебування, розвиток послуг щодо домашньої опіки та обслуговування одиноких, старих і немічних людей, а також розвиток та підтримку мережі програм заняттєвої терапії: майстерень гуртків, клубів спілкування тощо.

Нова Комплексна програма соціального захисту і реабілітації людей з особливим потребами розрахована на 2007 – 2010 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *