ОСТАННІ НОВИНИ

Цимбалюк хоче звільнити начальника Шевченківського РВВС

|

Начальник УМВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк має намір звільнити начальника Шевченківського РВВС Львова за непрофесійні дії. Про це М. Цимбалюк повідомив сьогодні під час виступу в обласній раді.

За словами начальника обласної міліції, причиною такого рішення стала непрофесійність дій правоохоронців під час інциденту в лікарні відновного лікування, коли побили депутата обласної ради Олексія Кайду. За словами Цимбалюка, спершу керівники РВВС отримали суворі догани, однак після службового розслідування він ці догани скасував через м’якість покарання.

«Хоч я на той час не був керівником міліції, однак факт побиття депутата облради є ганебним явищем, відтак я вважаю за необхідне переглянути питання про доцільність перебування на посаді начальника РВВС.

Депутати облради звернуться до прокурора області з клопотанням провести перевірку законності прийнятого рішення Шевченківським РВ про відмовув порушенні кримінальної справи за фактом побиття Кайди.

9 січня у Брюховичах під час сутички працівників лікарні відновного лікування з охоронцями, які того дня захопили приміщення, побили депутата облради від ВО «Свободи» Олексія Кайду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *