ОСТАННІ НОВИНИ

Кримінальну справу проти ІК «Вихор» закрили. Тепер порушать щодо посадових осіб «Провесні»?

|

Вчора, 13 березня, Судова палата з кримінальних справ Апеляційного суду у Львівській області задовольнила апеляційну скаргу Прокуратури Львівської області на рішення Галицького районного суду м. Львова від 26.12.2006 року, яким було скасовано постанову слідчого управління УМВСУ у Львівській області про порушення кримінальної справи по факту використання підробленого документу (при укладанні договору купівлі-продажу акцій між агрофірмою «Провесінь» та ІК «Вихор»).

Тобто, рішення апеляційного суду доводить, що акції згаданого підприємства ІК «Вихор» придбав згідно із чинним законодавством», – передає прес-служба ІК «Вихор».

У повідомленні прес-служби ІК «Вихор»також зазначено, що Генеральна прокуратура України доручила заступнику прокурора Львівської області Б. Татарину та заступнику прокурора м. Києва Ю. Дьоміну перевірити дані, котрі можуть стати причиною для порушення кримінальної справи щодо посадових осіб ВАТ «Агрофірма «Провесінь». Про це йдеться у листі, отриманому від Генпрокуратури України та підписаному начальником Головного управління представництва в суді, захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень О. Кучером. Цей лист сьогодні, 14 березня, отримав інвестиційний консорціум «Вихор».

Зокрема, у листі зазначено, що Генпрокуратура просить заступника прокурора Львівської області Б. Татарина та заступника прокурора м. Києва Ю. Дьоміна «провести ретельну перевірку наведених доводів та, за наявності підстав, вжити заходів реагування».

Що стосується наведених доводів – тут йдеться про звернення директора ТзОВ ІК «Вихор» О. Сушка щодо законності ухвали Дніпровського районного суду м. Києва про забезпечення позову Півня О. І., дій посадових осіб ДВС Франківського та Личаківського районів м. Львова, порушення кримінальної справи відносно посадових осіб ВАТ «Агрофірма «Провесінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *