ОСТАННІ НОВИНИ

Лікарня відновного лікування пробуде у Винниках до кінця року

|

Депутати львівської обласної ради сьогодні під час сесії затвердили розпорядження голови облради щодо переселення Лікарні відновного лікування у Винниківський госпіталь інвалідів війни, однак не до 10 травня, як говорили раніше, а до кінця грудня цього року.

Зокрема, у розпорядженні йдеться про те, що протягом 2007 року ЛОДА та управління майном спільної власності облради мають вирішити питання постійного розміщення комунальної лікарні. Підтримали такий документ 86 депутатів.

Водночас обранці проголосували «за» укладення договору оренди нерухомого майна у Винниках по вулиці Івасюка, 31, де вже працює половина працівників лікарні відновного лікування. «Лікарня вже функціонує в стінах Винниківського госпіталю і там працює половина медперсоналу, інша половина працівників уже шукає роботу», – зазначив заступник голови ради Микола Горинь.

Нагадаємо, що під час підписання мирової угоди між лікарнею та орендодавцем приміщення у Брюховичах ТзОВ «Зелений бір» депутати запевняли, що для пошуку постійного приміщення для лікарні необхідно два місяці. Так, 10 травня працівникам мали б вже запропонувати постійне приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *