ОСТАННІ НОВИНИ

Чистий прибуток СКБ «Дністер» від початку року склав понад мільйон гривень

|

1009 тисяч гривень чистого прибутку отримав СКБ «Дністер» від початку року. Про це йдеться в офіційному повідомленні банку. За лютий чистий прибуток цієї фінансової установи склав 508 тисяч гривень.

Станом на початок березня чисті активи банку склали 692699 тисяч гривень.

Прибуток банку за 2006 рік склав 4203 тисячі гривень.

У вересні 2006 року банк “Дністер” було призначено пілотним банком проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC) “Корпоративне управління у банківському секторі України” у програмі вдосконалення корпоративного управління. Затвердження банку на участь у пілотній програмі стало наступним кроком у співпраці між проектом IFC та банком, що розпочалась у березні 2006 року у формі проведення оцінки корпоративного управління банку. Враховуючи рекомендації Проекту, банк здійснив певні кроки для покращення корпоративного управління, провівши суттєві зміни в основоположних документах банку, погодивши розкрити інформацію про реальних власників банку в річному звіті, ввівши посаду корпоративного секретаря та двох незалежних членів Спостережної ради.

Незалежними членами Спостережної ради було обрано Ендрю Сітона, громадянина Великобританії, у минулому директора ЄБРР в Україні, члена Cпостережного Правління кількох міжнародних спільних підприємств, та Алойзи Збислава Ластовські, громадянина Республіки Польща, у минулому представника польського інвестора у Кредит банку (Україна).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *