ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра відбудеться урочисте зібрання спортивної громадськості Львівщини

|

Завтра відбудеться урочисте зібрання спортивної громадськості Львівщини з нагоди підведення підсумків роботи галузі у минулому році “Підсумки року 2006”. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, дійство розпочнеться о 16.00 годині на вулиці Федьковича, 53/56.

В урочистостях візьмуть участь заступник голови ВРУ, член виконкому НОК України Микола Томенко, міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор Корж, президент Національного Олімпійського Комітету України Сергій Бубка та голова ЛОДА Петро Олійник, міський голова Львова Андрій Садовий.

Крім того, на зібрання приїдуть провідні спортсмени області, призери Олімпійських ігор, чемпіони престижних міжнародних змагань, тренери, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл, голови спортивних федерацій з видів спорту та президенти спортивних клубів та інші.

Протягом 15-16 березня у Львові пройде семінар-нарада Національного Олімпійського комітету України щодо реалізації “Програми розвитку олімпійського руху в Україні на період 2005-2010 років”. Реєстрація учасників семінару проводитиметься 15 березня о 10.00 годині у готелі “Гетьман”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *