Депутати облради прийняли програму соціально-економічного розвитку Львівщини

|

Депутати Львівської обласної ради прийняли Програму соціально-економічного розвитку Львівщини на 2007 рік. Підтримали документ 80 обранців з 99 присутніх у сесійній залі. Загальний кошторис програм, за словами голови ради Мирослава Сеника, понад 200 млн. грн., тоді як минулого року ця цифра сягала 100 млн. грн.

Кошти виділятимуться як з державного так і з місцевих бюджетів. «Минулого року 54 млн. грн. були з держбюджету, і 10 млн. грн. – з обласного. Ще близько 20 млн. грн. коштів було з рамкової угоди. Загалом близько 100 млн. грн.», – зазначив пан Сеник.

Цьогоріч обласний бюджет виділить 18 млн. грн. Відтак, підсумувавши 27 млн. грн. на програму соціально-економічного розвитку, 54 млн. грн. – на житлово-комунальне господарство, ще 54 млн. грн. на програми енергозбереження та кошти на інші програми Львівщина отримає близько 170 млн. грн. «170 мільйонів гривень з державного бюджету, з обласного бюджету 18 мільйонів гривень та ще й рамкова угода, яка дасть області близько 20 мільйонів гривень. От і отримаємо більше 200 мільйонів гривень», – порахував Мирослав Сеник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *