ОСТАННІ НОВИНИ

У понеділок громадськість вдруге обговорить «Стратегію розвитку Львівщини»

|

У понеділок, 12 березня об 11.00 у приміщенні малої сесійної зали Львівської обласної ради відбудеться громадське обговорення “Стратегії розвитку Львівщини”, ініційоване фракцією ВО “Свобода”. Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО «Свобода». До дискусії запрошено представників громадських організацій, науковців, депутатіві представників виконавчої влади.

П ід час попереднього обговорення, яке відбулося 5 березня, не було жодного представника обласної державної адміністрації.

«Відтак для більшості львів`ян залишається незрозумілим, чому безальтернативним голосуванням депутати Львівської обласної ради ухвалили за основу стратегію розвитку Львівської області, яка була розроблена завдяки англійському ґранту і скалькована зі стратегії розвитку одного із польських міст, без урахування специфіки і особливостей розвитку Львова та Львівщини», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вищезазначену ухвалу підтримали 92 депутати обласної ради. Натомість депутатська фракція ВО “Свобода” одноголосно виступила проти, оскільки згадану стратегію було розроблено без належного, згідно із законодавством, громадського обговорення, здійснення аналізу економічної ситуації, прогнозів, основних цільових програм та поетапності їх втілення. На думку свободівців, творцем цього проекту виступила не львівська громада, а британські, литовські та польські організації.

Всеукраїнське об’єднання “Свобода” закликає голову ЛОДА Петра Олійника взяти участь у обговоренні альтернативної стратегії розвитку Львова і Львівщини разом із львів`янами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *