ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з`їдуться чемпіони зі скелелазіння

|

Цими вихідними, 10-11 березня, у Львові збереться еліта українського скелелазіння. За результатами попередньої реєстрації, близько ста спортсменів, причому не лише з України, а з Росії та Польщі зберуться на змагання з болдерінгу (одна зі скелелазних дисциплін) “Кубок Львівської області-2007”.

Як повідомили організатори, змагання відбуватимуться на новому стенді, який нещодавно обладнали спортсмени Львівського гірського клубу “Екстрем”, що на вул. Лазаренка, 40 (гуртожиток №14 Львівської політехніки) і включатиме два етапи: перший день – кваліфікаційні змагання, другий – фінальні.

Клуб “Екстрем”, який є організатором заходу, уже не вперше проводить змагання такого рівня. Торік до Львова приїхала еліта українського скелелазіння, зокрема чемпіонка світу Олена Шалагіна з Одеси та неодноразовий чемпіон українських змагань Стас Клєшньов з Донбасу.

Уже традиційно спонсорами львівських скелелазів виступили ВАТ “Концерн Галнафтогаз”, ВАТ “Концерн Хлібпром”, СК “Універсальна”, а також магазин спортивного спорядження “Команчеро”.

Початок змагань о 10.00. Організатори запрошують усіх охочих приєднатися до скелелазного свята.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *