ОСТАННІ НОВИНИ

«Ратуша» виставила Садового на балкон

|

Незвичний перформенс влаштували сьогодні журналісти газети “Ратуша”. На балконі з боку вулиці Винниченка львів’яни побачили макет мера Львова Андрія Садового, поряд з яким висить його цитата: “Я не дам на цю газету ні копійки!”

Як пояснив ЗМІ головний редактор газети “Ратуша” Микола Савельєв, саме цю фразу міський голова Андрій Садовий сказав у прямому ефірі Львівського телебачення, коментуючи заяви керівництва “Ратуші” про те, що мерія абсолютно не фінансує видання.

Нагадаємо, що вже понад два місяці редакція муніципальної газети “Ратуша” справді не отримує ні копійки з наданих 200 тисяч гривень у міському бюджеті за рішенням сесії. У редакції з січня відключено газ, інтернет і телефони. Дві третини творчого колективу сьогодні перебувають на лікарняному у зв’язку з низкою застудних захворювань.

Попри всі ці перепони, “Ратуша” й далі виходить у світ. Керівництво газети переконане, що фінансування заблоковано за мовчазного потурання міського голови А. Садового, який незадоволений низкою критичних публікацій “Ратуші” про діяльність мера і бездіяльність своїх підлеглих та комунальних служб міста.

Напередодні трудовий колектив “Ратуші” поінформував про події навколо видання громадське об’єднання “Самопоміч”, яке привело до влади п. Садового, і уповноважену з прав людини Ніну Карпачову. Редколегія обіцяє, що це не остання акція протесту у відповідь на нецивілізоване ставлення до представників ЗМІ з боку міського голови та його свити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *