ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові визначатимуть місця, де можна мітингувати

|

Перелік територій для масових рекламних, розважальних, релігійних, просвітницьких та спортивних заходів завтра обговорюватимуть на громадських слуханнях. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Громадські організації сподіваються, що з прийняттям положення вони матимуть прозору і чітко визначену процедуру отримання дозволу на проведення масового заходу. Водночас будуть визначені місця, де можна буде проводити масові заходи без загрози життєдіяльності міста.

Наразі під масові заходи запропоновано такі території: майданчик перед Центральним парком культури і відпочинку, літня естрада на території цього ж парку, площа біля Будинку побуту на пр. В. Чорновола, площа біля Народного дому на вул. Малехівській, стадіон “Школяр“ на вул. А. Вахнянина, Шевченківський гай, площа перед спорткомплексом “Україна“, стадіон “Україна“, площа перед Львівським цирком, регіональний ландшафтний парк “Знесіння“, Стрийський парк та інші.

Щодо площі перед Оперним театром, то її пропонують використовувати лише на Різдвяні та Великодні свята, Новий рік, День Незалежності України та День Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *