ОСТАННІ НОВИНИ

Переможець змагання з кидання на дальність кепок імені мера Москви дістався аж до Уралу

|

Біля Генерального консульства Російської Федерації відбулося змагання з кидання на дальність кепок імені мера Москви Лужкова. Переможцем змагань виявився представник ГО «Наша Україна» Богдан Дідич, який закинув кашкет аж до Уралу.

Як повідомляє кореспондент «Львівського порталу», учасникам пропонували закинути кепки на такі відстані: перша відстань – Хутір Михайлівський, друга – Москва, третя – Урал, четверта – Магадан, п’ята – на…. Дідич докинув свою кепку аж до Уралу, а решта учасників змогли «дістатися» або до Москви, або до Хутора Михайлівського.

Також провели конкурс між журналістами, у якому переміг фотограф Євген Кравс. Свою кепку він теж закинув до Уралу.

Як пояснив керівник Львівського відділення ГО «НУ» Юрій Антоняк, такі змагання організовані для того, щоб привернути увагу громадськості до висловлювань, які дозволяє собі мер Москви щодо територіальної цілісності України. Зокрема, громадські організації Львова сподіваються, що після таких конкурсів компетентні органи нарешті відреагують на ці заяви і зроблять відповідні правові висновки.

Переможців конкурсу нагородили книгами, а Юрій Антоняк висловив сподівання, що такі конкурси відбудуться також в інших містах України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *