ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка сподівається знайти спільну мову з ринком «Південний»

|

Директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Олег Синютка сподівається знайти спільну мову з дирекцією ринку «Південний» і вирішити проблеми, які виникли між нею та містом.

«Я думаю, що ми знайдемо спільну мову і що ті речі, які повинні бути заплачені до бюджету міста, будуть заплачені в повному обсязі», – сказав він.

Олег Синютка зазначив, що наразі департамент економічної політики не вивчав питання ринку «Південний», але займеться ним у контексті роботи, яку мерія починає з усіма ринками з наступного понеділка.

«Ми почнемо цю роботу на засіданні спеціальної робочої групи, і після цього будуть дані відповідні доручення. Я переконаний у тому, що всі підприємці хочуть працювати в законодавчому полі, щоб ніхто до них не приходив і не переконував у тому, що вони щось роблять не так», – сказав Олег Синютка.

Він також висловив упевненість у тому, що всі питання, які виникають довкола ринку, буде вирішено, бо «якщо влада чогось не може зробити, вона повинна зібрати чемодан і йти геть».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *