ОСТАННІ НОВИНИ

З понеділка мерія займеться львівськими ринками

|

Цього року мерія працюватиме над збільшенням обсягів надходжень до бюджету міста від ринкового збору. Директор департаменту економічної політики міської ради Олег Синютка вважає, що для цього у Львові є необхідні ресурси.

«Я вважаю, що в нашому місті є всі можливості до збільшення обсягів ринкового збору. Ми будемо цього добиватися впродовж 2007 року», – сказав він.

Олег Синютка повідомив, що для досягнення максимального ефекту вже з понеділка мерія починає роботу з адміністраціями ринків, розташованих у нашому місті. Працювати над плановими показниками ринкового збору у 2007 році мерія буде спільно з робочою групою, до якої увійшли представники ДПА, СЕС, МНС та управлінь архітектури й землекористування.

Директор Департаменту економічної політики міської ради повідомив, що, працюючи з ринками, мерія паралельно вивчатиме доцільність функціонування окремих з них. Він сказав, що одні ринки можуть розширити, а інші – ліквідувати. «У кожному конкретному випадку ми будемо приймати рішення стосовно продовження роботи ринків чи їх ліквідації, якщо вони не вписуватимуться в загальну концепцію розвитку міста», – прокоментував Олег Синютка.

За даними департаменту економічної політики ЛМР, у 2006 році кількість ринків у Львові збільшилася до 45. Ринковий збір торік становив 7 мільйонів 328 тисяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *