ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівобленерго» зобов’язали розробити програму заходів поліпшення електропостачання

|

«Львівобленерго» зобов’язали в тижневий термін розробити програму заходів поліпшення електропостачання Львова. Таке доручення під час сьогоднішньої наради видав міністр палива та енергетики України Юрій Бойко.

Як повідомляє кореспондент «Львівського порталу», за словами міністра, над цією програмою працюватиме робоча група під керівництвом заступника міністра Вадима Лучнікова.

Розроблення цих заходів пов’язане зі скаргою міського голови Львова Андрія Садового на серйозні проблеми з енергопостачанням міста у січні – лютому цього року. «Я звертаюся до пана Матвіїшина, що ми можемо довго сперечатися про вкладення коштів, але ви зобов’язані зробити те, що не потребує вкладення особливо великих грошей і не допускати таких ситуацій у майбутньому», – сказав Бойко. За його словами, унаслідок перевірки, яку проводили представники «Львівпаливенерго», отримано матеріали, які засвідчують порушення з боку певних посадовців «Львівобленерго». Юрій Бойко підкреслив, що йому не хочеться доводити цю ситуацію до того, щоб проти посадовців порушували кримінальні справи. А тому просить негайно вжити заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *