ОСТАННІ НОВИНИ

Батенко зустрівся із Послом Малайзії в Україні

|

Заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко зустрівся сьогодні із Надзвичайним і Повноважним Послом Малайзії в Україні АмінахтунКарім Шахарудіною. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі Амінахтун Карім Шахарудін зазначила, що посольство Малайзії в Україні функціонує вже більше двох років, проте тільки зараз з’явилась можливість здійснювати робочі поїздки такого рівня в регіони України. Вона повідомила, що нині найбільше зацікавлення Малайзії в Україні викликає навчання молоді в українських медичних вишах (1000 студентів із Малайзії навчається в Криму, у Львові – 17) та вивчення торгівельного потенціалу між країнами.

Амінахтун Карім Шахарудін також поділилась досвідом Малайзії у сфері туризму, який становить третю за важливістю статтю формування ВВП країни.

Своєю чергою, заступник голови ОДА Тарас Батенко охарактеризував розвиток Львівської області та сфери, у яких Львівській області та Малайзії було б найефективніше співпрацювати.

Він також запросив представників малайзійської сторони на форум „Туризм та рекреації” і міжнародний економічний форум, які відбудуться у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *