ОСТАННІ НОВИНИ

Військовий мікрорайон Яворова позбавили тепла і світла

|

ВАТ «Львівобленерго» через борг Міноборони сьогодні відімкнув від електропостачання 24-ту окрему механізовану бригаду ім. Данила Галицького, розташовану у Яворові. Водночас на невизначений термін без електропостачання залишилося понад 1000 квартир у військовому містечку Яворова.

Як повідомляє ЗІК, головний інженер Яворівської КЕЧ району Петро Котик зранку перебуває у «Львівобленерго» і вмовляє енергетиків поновити електропостачання військовиків у Яворові.

Щойно міський голова Яворова Віталій Домашовець скликав екстрену нараду з приводу позбавлення електропостачання 24-ї окремої механізованої бригади та 3-го військового містечка, де розташовані школа та дитсадок. Військовий мікрорайон Яворова залишився без опалення та електропостачання.

Депутати вирішили разом з громадськістю міста сьогодні о 17.00 перекрити міжнародну автотрасу Львів- Краків, аби привернути увагу влади до проблеми. Як повідомив голова ради ветеранів МВС України в Яворівському районі Ярослав Світлак, у цій акції візьмуть участь і міліціонери-верерани.

Водночас жителі військового містечка та депутати міськради відправили телеграми Президентові, Прем’єр-міністру та до Міністерсва оборони України з вимогою вплинути на керівництво ВАТ «Львівобленерго». У телеграмі до міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича люди просять прислати до Яворова транспортні засоби для евакуації інвалідів, учасників бойових дій та матерів з немовлятами та тимчасово поселити їх у котеджі міністра оборони, який називають «Чорним лебедем».

Люди також замовили службу Божу в новояворівському храмі за те, щоб Міноборони розрахувалося з боргами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *