ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські нашоукраїнці готові підтримати кандидатуру Ющенка на посаду голови партії

|

Львівська регіональна делегація „Нашої України” на Всеукраїнському з’їзді НСНУ, що відбудеться 31 березня, підтримуватиме кандидатуру Віктора Ющенка на посаду голови партії, якщо внесуть зміни до Статуту. Про це повідомив голова Львівської обласної організації „Наша Україна” Петро Олійник.

За його словами, на Всеукраїнському з’їзді, ймовірно, відбудуться деякі зміни, у Статуті партії і, як наслідок, у її структурі. Зокрема, пропонуватимуть з’їзду скасувати посаду голови Ради партії і ввести посаду голови партії.

„Позицію Львівської обласної організації НСНУ було озвучено давно. Якщо скасують посаду голови Ради партії та Віктор Ющенко погодиться, то ми підтримуватимемо кандидатуру Президента на посаду голови „Нашої України”. Якщо ж буде збережено статус-кво в партійній структурі, ми голосуватимемо за кандидатуру В’ячеслава Кириленка на посаду голови Ради НСНУ, а Віктор Ющенко залишиться почесним головою „Нашої України”, – сказав Петро Олійник.

За його словами, у нинішній ситуації Президент повинен мати політичну силу, яка може стати його опорою. Крім того, обрання Ющенка головою „Нашої України” виведе партію на якісно новий рівень, що стане її новим етапом розвитку. Передає сайт «Разом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *