ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія спробує домовитися з таксистами

|

Представники міської ради та інших зацікавлених органів проведуть цього четверга зустріч із перевізниками-таксистами, які працюють у Львові. Як повідомив під час брифінгу заступник начальника управління транспорту і зв’язку міськради Андрій Швайка, зустріч заплановано на 11.00 першого березня в приміщенні навчального комбінату на Личаківській, 27.

Під час зустрічі, яка, за словами А. Швайки, матиме ознайомчий характер, представники міської влади, контролюючих і правоохоронних органів спробують переконати фірми-пер е візники дотримуватися чинного законодавства.

Зокрема, йдеться про встановлення таксометрів у всіх автомобілях і роботу за ліцензіями. Зараз, як стверджує А. Швайка, у Львові працює понад 30 фірм-перевізників, які спеціалізуються на таксуванні, однак частина їх працює без ліцензій. За підрахунками чиновника, лише три з усіх фірм намагалися встановити таксометри у своїх автомобілях.

Ще один аспект – кількість таксистів у Львові. За неофіційними підрахунками у Львові налічують до семи тисяч таксистів, однак юридично зареєстровано не більше 1,3 тисячі. Відтак, можна припустити, що решта працює в тіні і доходи йдуть попри міську скарбницю.

Водночас А. Швайка сказав, що не розраховує на підписання якогось документа між владою і таксистами, бо діалог щойно розпочинається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *