ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія Азарова "розбереться" з "Провесінню"

|

Антирейдерська комісія, що створена при українському парламенті, назвала п`ять перших компаній, котрі вона має намір захистити. Як розповів у коментарі українським ЗМІ голова цієї комісії, перший віце-прем`єр Микола Азаров, у перелік цих українських підприємств потрапили дніпропетровський маслоекстракційний завод “Бунге-Україна”, Київська фабрика технічного паперу, кіровоградський центральний універмаг, київське НПП “Сатурн” та львівська агрофірма ВАТ “Провесінь”.

Як стверджують представники інвестиційного консорціуму “Вихор”, одного з найбільших акціонерів ВАТ АФ “Провесінь”, – “нарешті з`явились підстави сподіватись, що буде покладено край рейдерським судовим рішенням, котрі мали місце довкола ВАТ агрофірма “Провесінь” та її акцій. А винних суддів буде притягнуто до відповідальності за співпрацю з рейдерами”.

“Сподіваємось, що урядова комісія зупинить розпродаж майна керівництвом ВАТ, котрий зараз відбувається на “Провесні” (хоча існує судова заборона на продаж нерухомого майна агрофірми) та перевірить законність перебування Півня І. О. на посаді голови правління ВАТ “Провесінь”, – йдеться у повідомленні прес-служби ІК “Вихор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *