ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво Львівської залізниці привітало переможців трудового суперництва

|

Учора в Палаці залізничників відбулася урочиста зустріч керівництва залізниці з переможцями першого трудового суперництва 2006 року, передає прес-центр Львівської залізниці. У зустрічі взяли участь начальник Львівської залізниці Михайло Мостовий, голова Дорпрофсожу Андрій Сенишин.

Першу перемогу в змаганнях у жовтні 2006 року здобула зміна №1 під керівництвом Євгена Бойкова. У листопаді переможцем стала зміна №4 – керівник Володимир Рущак. І за підсумками січня 2007 року його зміна знову отримала першість, виконавши навантаження на рівні понад 845тисяч тонн (102, 5 % від плану), загальну передачу транзитних вагонів на рівні 27,6 тис. одиниць (107,8 % від плану), розвезення місцевого вантажу (від запланованого вивантаження до обігу) на рівні 11,7 тис. (153,7 %), простій вагона виконано на 150 %, а обіг вантажного вагона – на 100,7 %. Саме завдяки цим показникам переможцем у першому трудовому змаганні 2007 року і було визнано зміну №4.

Змагання тривають з жовтня минулого року, запроваджували їх з метою більшої зацікавленості у прагненнях досягти високих результатів праці. Начальник Львівської залізниці зазначив, що необхідно відзначити усіх найкращих працівників зміни, яка отримує перемогу. Зі зміни №4 премії отримали лише близько 300 осіб. Михайло Мостовий наголосив, що залізниця подбає про відзначення не тільки диспетчерів, чергових по станціях та інших керівників, а й про складачів, регулювальників швидкості поїздів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *