ОСТАННІ НОВИНИ

Адвокат Тершовчина рекомендуватиме екс-меру подавати в суд на відшкодування збитків

|

Адвокат колишнього міського голови Самбора Тараса Тешовчина Іван Василишин рекомендуватиме потерпілому подавати в суд на відшкодування збитків. «Згідно з законом, пан Тершовчин має право на реабілітацію, оскільки він не відомо за що відсидів 10 місяців у СІЗО», – зазначив у коментарі «Львівському порталу» адвокат екс-мера.

«Справу потрібно довести до кінця», – перекує Іван Василишин. Водночас сам Тарас Тершовчин назвав сьогоднішнє рішення судді Залізничного суду Львова Ганича «Божою справедливістю».

«Є люди, які не бояться системи. Не дивлячись на те, що на замовлення Кендзьора тиснули на свідків і на безліч сфабрикованих фактів, нам вдалось відстояти правду у суді», – сказав Тарас Тершовчин.

Водночас він поки не готовий відповісти, чи подаватиме в суд на відшкодування збитків. Він пояснює це тим, що треба дочекатись рішення ще й апеляційного суду, до якого збирається подати скаргу адвокат потерпілих у цій справі Наталія Крісман.

Нагадаємо, що сьогодні Залізничний суд Львова виправдав екс-мера Самбора Тараса Тершовчина, якому інкримінували хабарництво та зловживання службовим становищем. Сам підсудний називав цю справу проти нього – сфабрикованою на замовлення народного депутата Ярослава Кендзьора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *