ОСТАННІ НОВИНИ

ФДМ у суді з НПК “Галичина” дійшов уже до Вищого господарського суду

|

Фонд державного майна подав касаційну скаргу на рішення Апеляційного господарського суду Львівської області у справі за позовом ФДМ до НПК “Галичина”. Про це повідомила сьогодні під час прес-конференції начальник РВ ФДМУ у Львівській області Наталія Горлач.

“На сьогоднішній день, на жаль, ми програли апеляційний суд – рішення є не на користь ФДМ і вже касаційна скарга надійшла до Вищого господарського суду”, – сказала вона і додала, що поки ВГС цю скаргу не розглядав.

Минулого року ФДМ подав до суду на рішення зборів акціонерів ВАТ “НПК Галичина”, що відбулися у травні минулого року, вимагаючи скасувати рішення про відчуження майна. Голова правління НПК «Галичина» Олександр Лазорко заперечував незаконність ухвалених рішень на зборах.

Господарський суд Львівської області 13 жовтня ухвалив рішення, яким відмовив Фонду державного майна в позові про арешт всього майна Нафтопереробного комплексу «Галичина» (Дрогобич, Львівська область).

На 20 лютого 2006 року держава в особі Фонду державного майна володіла 25% акцій відкритого акціонерного товариства «НПК «Галичина», близько 41% акцій заводу контролював депутат Верховної Ради Ігор Єремєєв, близько 32,9% – група Приватбанку. У березні Єремєєв продав свій 41% пакет акцій «НПК Галичина» групі компаній, дружних Приватбанку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *