72-річний збоченець розбещував 10-річного хлопчика

|

Правоохоронці затримали 72-річного львів’янина, який систематично розбещував 10-річного хлопчика, повідомляє Центр громадських зв’язків УМВС України у Львівській області.

Розкриття злочину почалося, коли до реанімації лікарні у важкому стані потрапив десятирічний Сергій. Діагноз лікарів – дитину отруєно алкоголем. Щоб з’ясувати, хто довів хлопчика до такого стану, медики звернулися до правоохоронців.

Як вдалося з’ясувати у процесі розслідування, пенсіонер Ярослав, колишній працівник слідчого ізолятора, який мешкав сам в однокімнатній квартирі у Львові, підтримував «дружні» стосунки з бабусею та матір’ю потерпілого хлопчика. Десятирічний Сергій іноді провідував сусідського дідуся. Після одного з таких відвідувань дитина потрапила до лікарні. Правоохоронцям Сергій розповів, що дідусь робив з ним дивні речі. Вони систематично займалися оральним сексом, після чого дід Ярослав давав попити вина та пару гривень на цукерки.

Коли затримали підозрюваного, він у всьому зізнався та здивував набагато більше. Виявляється, мати дитини сама була його коханкою, знала про розбещення свого Сергійка. За словами дідуся-збоченця, одного дня мати хлопця застала свого діда-коханця під час зносин з сином. За своє мовчання мати взяла десять тисяч гривень, але не заборонила зустрічей. Натомість ніби запропонувала ще й свою дванадцятирічну доньку.

Зараз ведуть слідство у справі. Любителя маленьких дітей затримано, його долю вирішить суд. Поведінка та дії матері також не залишаться поза увагою, вже повідомлено органи місцевої влади, котрі дадуть остаточну оцінку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *