ОСТАННІ НОВИНИ

Влада і громадські організації погодилися про спільну роботу над впорядкуванням тарифів на житлово-комунальні послуги

|


Консультації робочої групи для розгляду пропозицій щодо впорядкування тарифів на житлово-комунальні послуги для населення відбулися сьогодні в міській раді, передає прес-служба міської ради.

Під часпроведеної наради учасники погодились про порядок участі в роботі групи над впорядкуванням тарифів і на підставі проведеного економічного аналізу розрахунків тарифів подавати пропозиції міському голові щодо їх встановлення та застосування.

У консультаціях взяли участь перший заступник міського голови Микола Одуха, директор департаменту житлового господарства Марія Желіско, член координаційної ради громадянської мережі «Опора» Тарас Гаталяк, представник ГО «Спілка захисту прав громадян» Сергій Компанієць, представники міських комунальних підприємств.

Розпорядженням міського голови Андрія Садовогоутворено робочу групу з метою прозорого формування тарифів на житлово-комунальні послуги, забезпечення розміру економічно-обгрунтованих витрат на їх виробництво, враховуючи пропозиції громадських організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *