ОСТАННІ НОВИНИ

Лікарня відновного лікування частково переїхала у Винники

|

Лише шестеро працівників лікарні відновного лікування, що у Брюховичах, переїхали працювати у Винниківський госпіталь для інвалідів війни. Як поінформував «Львівський портал» начальник головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич, прикрим є те, що близько 20 госпіталізованих лікують люди, які є не зовсім фахівцями в цій галузі.

За його словами, минулого тижня головний лікар підписав договір оренди приміщень у Винниках. Водночас голова профкому працівників лікарні відновного лікування Ірина Платок стверджує, що в понеділок працівників хочуть насильно перевести у Винники, мовляв, для того вже замовили автобуси.

«Відбувається планомірне переведення лікувального закладу, – прокоментував пан Герич. – Вже вісім осіб написали заяви на роботу. Решта працівників мусять усвідомити, що держава не зможе їм вічно платити зарплати за те, що вони вперто не хочуть працювати».

Окрім того, Ігор Герич зазначив, що в управління прийшло близько 30 доручень Прем’єр-міністра України за результатом візиту його на Львівщину, однак жодним словом ніде не згадано про лікарню відновного лікування. «Навіть якщо буде доручення, то просто пусте приміщення для лікарні від того не з’явиться», – додав він.

Нагадаємо, працівники лікарні відновного лікування погрожують вдатися до акцій непокори в разі, якщо їх не переселять у приміщення на вулиці Короленка, 9, де тепер розташовано Центр репродуктивного здоров’я. Усі працівники отримують зарплату, незважаючи на те, що вже майже два місяці вони не працюють. Управління охорони здоров’я пропонує лікарні приміщення в госпіталі інвалідів війни у Винниках та стовідсоткове працевлаштування всім працівникам зі збереженням посад, однак колектив лікарні не погоджується на такі умови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *