ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські БЮТівці готові відкликати своїх депутатів зі земельних комісій ради

|

Фракція БЮТ у Львівській міській раді готова ініціювати реорганізацію в постійних депутатських комісіях міськради, які найбільше підозрюють у корупційних діяннях – земельній, архітектури і землекористування. Про це заявив сьогодні, 14 лютого, під час прес-конференції голова ЛОО партії «ВО Батьківщина » Іван Денькович.

За його словами, «корупція, яка панує у стінах ради», дозволяє міському голові Львова Андрію Садовому безкарно порушувати Регламент ради. «Якщо не буде наведено порядок у Львівській міській раді, то я не знаю, що нас чекає в майбутньому. Фракція буде вимагати, щоб прийняття рішень відбувалося прозоро і чесно», – заявив І. Денькович. Він додав, що ні для кого не секрет, що корупційні діяння найбільш притаманні так званим земельним комісіям ради. «Якщо керівники інших фракцій не зроблять висновків, то ми відкличемо своїх депутатів із цих комісій й вимагатимемо реорганізації самих комісій», – зазначив І. Денькович.

Він відмовився називати прізвища найбільших корупціонерів серед депутатів. Лише зазначив, що такі дані є. Водночас він додав, що ні для кого не секрет, що «Пора» у Львівській міській раді «керує і земельними питаннями, і порядком денним, і так далі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *