ОСТАННІ НОВИНИ

“Альтернет” почав у Львові надавати Інтернет-послуги технологією WiMAX

|

Львів став четвертим регіоном України, у якому запрацювала мережа WiMAX . Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії. Тепер львів ’ яни мають можливість оцінити переваги швидкісного безпроводового доступу до Інтернету. Обладнання, розташоване на Високому Замку, дозволяє отримувати якісний сигнал не лише майже по всьому місту, але й у приміській зоні.

До цього часу якісний швидкісний доступ до Інтернету забезпечували лише цифрові абонентські лінії, відомі як «DSL». Наразі радіотехнологія WiMAX визнана у світі найпрогресивнішою альтернативою проводовому зв ’язку . WiMAX дозволяє економити час та кошти на організацію сучасної телекомунікаційної інфраструктури, що є особливо важливим для українського бізнесу.

Незабаром мережа WiMAX від Альтернет запрацює в Дніпропетровську, Одесі та Донецьку.

Альтернет – торгова марка, що належить ТОВ “Українські Новітні Технології”, одна з перших у світі та перша в Україні мережа безпроводової передачі інформації, побудована на базі новітньої радіо-технології WiMAX . Мережа Альтернет сьогодні працює у Києві, Київський області, Харкові і Львові на частотах 3,4-3,6 ГГц. Офіційний запуск мережі Альтернет у комерційну експлуатацію відбувся 10 листопада 2005 р. Компанія надає доступ до мережі Інтернет на швидкості до 2 MB /сек.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *