ОСТАННІ НОВИНИ

У травні-червні Україна може отримати новий податковий кодекс

|

Український уряд розраховує, що до травня-червня в Україні буде прийнятий новий Податковий кодекс, що припускає 10-річні податкові канікули. Про це на брифінгу в п’ятницю повідомив Перший віце-прем’єр, Міністр фінансів Микола Азаров, передає кореспондент «proUA».

Азаров додав, що Кабмін має намір ввести поетапно 10-річні податкові канікули. За його словами, якщо кодекс буде прийнятий, то «наша країна отримає найкращий податковий інвестиційний кодекс в Європі».

Коментуючи можливість відміни Конституційним Судом закону про Кабінет Міністрів, Азаров відзначив, що впевнений, що дія закону припинена не буде, оскільки судді КС, за його словами, люди відповідальні й розуміють значущість цього закону. У цьому контексті він додав, що уряд шукатиме конструктивної співпраці з Президентом.

«Співпраця з Президентом нам як повітря необхідна», – сказав Азаров, додавши, що, перш за все, це стосується реалізації структурних реформ в економіці. Як приклад він навів ухвалення Податкового кодексу. Зокрема, в уряді розраховують на його ухвалення в травні-червні.

Нагадаємо, раніше Азаров заявляв, що уряд планує ввести в Україні 5-ти – 10-ти річні податкові канікули.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *