ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнений працівник Львівської міськради шукає правди у суді

|

Тарас Гривул, якого на початку року звільнили з посади головного спеціаліста управління культури Львівської міської ради, подав позовну заяву до суду, аби довести неправомірність вчинку міських посадовців.

«Скорочення штату не було, моя посада залишається і при новій структурі ради. Проте мене звільнили й оголосили конкурс на цю посаду. Дивно, бо відколи працюю, мені не виносили жодного разу ні доган, не було й якихось претензій до роботи», – розповів Т. Гривул.

За його словами, наприкінці минулого року, 29 грудня, запропонували написати заяву на звільнення, а натомість перейти на посаду бібліотекаря. Після відмови, уже 3 січня Т. Гривула повідомили постфактум, що його звільнено. Наказ про звільнення датовано 29 грудня.

Під час сьогоднішнього засідання сесії Львівської міськради депутат Іван Василишин (НУ) заявив, що це звільнення можна вважати грубим порушенням трудового законодавства. «Прошу негайно поновити Тараса Гривула на роботі, допоки цього не зробив суд. Позовна заява вже у суді», – зазначив І. Василишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *