ОСТАННІ НОВИНИ

Олійнику більше імпонує посада голови ОДА, ніж голови Ради партії НУ

|

Голові Львівської ОДА Петру Олійнику більше імпонує його теперішня посада, ніж посада голови Ради партії «Наша Україна». У цьому він запевнив журналістів сьогодні під час прес-конференції. Причина – відповідальність перед громадою Львівщини. «На з’їзді, думаю, прозвучить моя кандидатура, бо 6 – 7 обласних партійних організацій хочуть мене бачити на цій посаді», – зазначив П. Олійник.

За словами пана Олійника, його кандидатуру хочуть висунути Харківська, Луганська, Львівська та багато інших, однак чільник області не вбачає ефективності в роботі керівника партії, який перебуватиме більшість часу у Львові, а не в Києві. «Я за будь-яких обставин зніматиму свою кандидатуру, бо відчуваю, що, перебуваючи, на посаді голови Львівської ОДА, не можна одночасно бути лідером національної партії. Я переконаний, що є більш достойні кандидатури, ніж я», – зазначив він.

Сам Петро Олійник запевнив, що голосуватиме за кандидатуру В’ячеслава Кириленка, бо він, на його думку, «ефективний, цікавий, не корумпований, чесний, моральний. Він багато зробив, працюючи у двох урядах: Тимошенко і Єханурова».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *