ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник не хоче бачити на своєму горизонті Димінського

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник не хотів би бачити коли-небудь на своєму горизонті відомого олігарха, почесного президента ФК «Карпати» Петра Димінського. «Я бажаю йому щастя, успіхів. Я знаю його чарівну дружину. І тому бажаю йому успіхів, але я не хотів би його бачити на своєму горизонті і не думаю, що він хоче бачити мене», – розповів журналістам чільник області про свої стосунки із колишнім партнером по бізнесу.

«Я відчуваю, що Петро Петрович має велике бажання бачити іншу людину на моїй посаді. Людину, яка б стала струнко, підняла голову, руки по швах, доповіла і стала «ручним» губернатором, – сказав Петро Олійник. – Такого не буде ні з ким».

Він також припустив, що колишній бізнесовий партнер вестиме проти нього якусь кампанію: «Непевно, Петро Петрович буде вести якусь гру, але я б не хотів, щоб він її вів. Я взагалі б не хотів, щоб наші дороги коли-небудь перетиналися».

Петро Олійник додав, що «не має ні часу, ні сил, ні грошей, щоб вести війну з олігархами, бо юридичний захист коштує дуже дорого». Він припустив також, що останнім часом місцевий олігарх припинив вести проти нього активну гру.

«Тут кордон, імпорт, чорний імпорт, інтереси нафтопроводів. Я сказав собі раз і назавжди: «Олійник, якщо ти хочеш бути ефективним, то ти повинен бути рівновіддаленим від усіх». З одного боку є Коломойський, з іншого боку є Димінський, а ще з іншого ще хтось», – сказав чільник області, додавши, що хотів би в цьому світі жити паралельно, не перетинаючись з місцевим олігархом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *