ОСТАННІ НОВИНИ

Опалювальний сезон у Львові під загрозою зриву

|

Львівські тепловики занепокоєні тим, як львів’яни розрахувалися за спожите тепло в січні та лютому. Директор ЛКП «Львівтепленерго» Ігор Марчак каже, що вдале завершення опалювального сезону під великим питанням.

Сьогодні рівень розрахунків населення за теплову енергію зупинився на 70%. Тепловики розводять руками і кажуть, що цього не достатньо.

Як повідомив Ігор Марчак, за цей опалювальний сезон львів ’ яни встигли наростити перед теплопостачальним організація міста борги на 30 мільйонів гривень. Відповідно підприємства не можуть нормально розрахуватися з газовиками. А вимоги останніх дуже категоричні – розрахунок має бути стовідсотковий.

«Зрозуміло, що, якщо ми не заплатимо за газ, то нам його відріжуть. Ліміти газу отримуємо по декадах. Доводиться постійно вести переговори, шукати гроші та щось обіцяти», – заявив Ігор Марчак.

Він також повідомив, що через нестабільність тепловиків у розрахунках «Газ України» постійно знижує тиск газу до аварійних мінімумів. Так, за два останні місці ТЕЦ-1 була вимушена робити аварійну зупинку вісім разів. Ігор Марчак каже, що це становить небезпеку для дорогого обладнання та людей, які з ним працюють.

Загальний борг львівських теплокомуненерго перед ДК «Газ України» сягає 70 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *