ОСТАННІ НОВИНИ

"Ратушу" перевіряє управління контролю та аудиту міської ради

|

Цікавою виявилася реакції чиновників з Ратуші на звернення працівників комунальної газети “Ратуша” щодо тиску на колектив з боку міської ради. Як стало відомо “Львівському порталу”, сьогодні управління контролю та аудиту департаменту адміністрації міського голови розпочало перевірку газети.

У коментарі «Львівському порталу» головний редактор Микола Савельєв сказав, що він не хвилюється, щодо аудиторської перевірки. Єдине, що його турбує – це аби інспектор управління аудиту не застудилась, коли перебуватиме у неопалюваному приміщенні.

До речі, у лімітному розписі бюджетних коштів у сумі 200 тис. грн. на весь 2007 рік фінансування на січень взагалі не передбачено. А решта сум розділені по 10-20 тисяч щомісяця. Такий розподіл 200 тисяч на весь рік М. Савельєв назвав «звичайним знущанням і плювком в обличчя як колективу редакції, так і депутатському корпусу».

Що цікаво, кошти щомісяця розподіляє не фінуправління міської ради, а власне департамент адміністрації міського голови, який і скерував аудиторську перевірку до редакції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *