ОСТАННІ НОВИНИ

У шести районах області змінили голів організацій „Нашої України”

|

У шести районах Львівської області внаслідок проведення районних звітно-виборчих конференцій переобрали голів районних організацій „Нашої України”. Зокрема, як повідомляє офіційний сайт НУ, зміни відбулися у Бродівському, Дрогобицькому, Золочівському, Пустомитівському, Сокальському районах та у місті Червонограді.

Загалом протягом тижня у Львівській області було проведено 28 звітно-виборчих конференцій у районах та містах обласного значення. Вони відбувалися за участю народних депутатів України Ксенії Ляпіної та Володимира В’язівського, представника Президента у Верховній Раді України Романа Зварича, члена Президії Ради Партії, голови ЛОО НСНУ Петра Олійника, членів Ради НСНУ Ігоря Стефанишина, Андрія Парубія, Віталія Бондзика, Марії Христинич, Валерія Калинюка а також членів обласної ради партії Олександра Старовойта, Тараса Батенка, Олега Паски, Тараса Колтика, Ярослава Рущишина та інших.

Окрім звіту та виборів, основними темами дискусій на районних конференціях „Нашої України” були напрямки реформування партії, напрацювання стратегії розвитку та обговорення кандидатур на посаду Голови НСНУ.

Президент України Віктор Ющенко повинен стати головою „Нашої України”. Таку думку було висловлено на багатьох районних звітно-виборчих конференцій „Нашої України” у Львівській області.


Звучали пропозиції щодо скасування посад Почесного Голови Партії та Голови Ради Партії. Натомість на районних звітно-виборчих конференціях члени „Нашої України” запропонували ввести посаду Голови Партії та обрати ним Віктора Ющенка. В іншому разі, якщо Віктор Ющенко залишається Почесним Головою Партії, львівські нашоукраїнці пропонують обрати на посаду Голови Ради Партії В’ячеслава Кириленка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *