ОСТАННІ НОВИНИ

Керівника Шевченківської РДА затримали на три доби

|

В.о. голови Шевченківської РДА Богдана Гапала затримано на три доби, а далі його долю вирішуватиме суд, заявив сьогодні під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Міський голова висловив задоволення з того приводу, що правоохоронні органи нарешті реально борються з корупцією, а не тільки говорять про цю боротьбу.

За словами А.Садового, минулого тижня пан Гапало отримав догану від міського голови за те, що не виконував доручення – він мав звільнити начальника жеку, якого разом з ним затримали на хабарі. За словами А.Садового, мотивом для звільнення начальника жеку було те, що раніше він уже був суджений саме за хабарництво.

Водночас міський голова дав зрозуміти, що незабаром настане судна година для керівників низової ланки. “Ми замінили керівників управлінь, а тепер ідемо в райони” – сказав він. За словами міського голови, сьогодні під час апаратної наради він отримав інформацію про можливі зловживання у сфері прибирання міста та у сфері освіти. “Виявляється, вулиці справно посипали піском у грудні та січні, коли була плюсова температура, а також виявилося, що наших дітей годують за половину призначених сум” – сказав А.Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *