ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник взяв участь у засіданні Оргкомітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських іграх

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник сьогодні, перебуваючи в Києві, узяв участь у засіданні Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Параолімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, Чемпіонатах світу та Європи. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОДА.

Учасники засідання розглянули питання підготовки збірної команди України до літніх Олімпійських ігор 2008 року, що відбудуться в Пекіні.

За словами Петра Олійника, учасники засідання обговорили можливості здійснення комплексу заходів, щоб підвищити ефективність функціонування навчально-спортивної бази з літніх видів спорту управління спорту Міноборони у Львові.

Ще вирішили вивчити питання доцільності використання навчально-спортивної бази „Тисовець” як державного центру олімпійської підготовки національних збірних команд.

Нагадаємо, що Петро Олійник є членом Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Параолімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, Чемпіонатах світу та Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *