ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович високо оцінив роботу ЛАЗу

|

Під час свого візиту до Львова Прем’єр-міністр України Віктор Янукович оглянув продукцію ЛАЗу і високо оцінив роботу львівських автобусобудівників. Як повідомляє прес-служба ЛАЗу, зокрема на заводі побував віце-прем’єр Володимир Рибак.

Посадовець оглянув підприємство та новий модельний ряд. Володимир Рибак повідомив, що вчора, під час спілкування з прем’єр-міністром щодо перспективи розвитку машинобудівної галузі, Віктор Янукович висловив думку про необхідність підтримки вітчизняних машинобудівників. Він зазначив, що у зв’язку з тим, що потреба заміни рухомого складу транспорту становить 50-60 відсотків, Кабінет міністрів розроблятиме нову схему взаємовідносин між перевізниками і машинобудівниками. Обговорення програми, яка має на меті підтримати вітчизняних виробників, відбуватимуться разом із головами міст.

«У 2008-2009 роках нам треба буде повністю замінити в країні тролейбуси, трамваї і автобуси, зробити перевезення безпечними», – зауважив Володимир Рибак.

Голова спостережної ради ЛАЗу Ігор Чуркін зі свого боку зазначив, що «завод готовий виробляти близько 2 тисяч машин на рік. При такій завантаженості це дасть можливість за коротші терміни замінити застарілий громадський транспорт».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *