ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція сподівається розкрити три резонансні вбивства на Львівщині

|

Міліція сподівається розкрити три з п’яти резонансних убивств у Львівській області. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко під час наради з питань розвитку регіону, яка відбувається в ЛОДА за участю Прем’єр-міністра України Віктора Януковича.

«Було скоєно кілька вбивств, є сподівання, що три з них незабаром буде розкрито», – сказав він.

За словами Михайла Корнієнка, сподіватися на розкриття цих злочинів йому дозволяє інформація, оприлюднена сьогодні під час наради силовиків.

Заступник міністра висловив припущення, що ці вбивства було замовлено і здійснено з одного кримінального центру. Як повідомив М. Корнієнко,

керівництву міліції дано доручення за 2-3 місяці ліквідувати три злочинні угруповання, які діють на території Львівської області.

Михайло Корнієнко підкреслив, що у Львівській області залишається складною ситуація з викраденням автомобілів, хоча за останній місяць вона поліпшилася. За його інформацією, із 20 крадіжок за січень розкрили 11. Корнієнко сказав, що розкриттю сприяв факт затримання двох груп, які тривалий час займалися крадіжками авт у регіоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *