ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович не побачив різниці між Сходом та Заходом України

|

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович не бачить різниці між Сходом та Заходом України. Про це він сказав у вступному слові під час наради з питань розвитку регіону, яка в ці хвилини відбувається у Львівській облдержадміністрації.

«Я був тут як голова обласної адміністрації і не відчував розбіжностей між Сходом і Заходом України, про які говорили політики. Люди всюди мріяли про краще життя», – сказав він.

Прем’єр-міністр заявив, що приїхав до Львова порозмовляти про те, як треба робити спільну справу – поліпшувати життя людей. Для цього він привіз зі собою численну делегацію урядовців, які працюють у різних напрямах.

«Ми напрацьовуємо деякі напрями і потім за вашою участю будемо створювати різні програми в різних галузях промисловості. Усі ці заходи буде включено в програму розвитку України до 2011 року. У неї увійдуть і регіональні проекти. Серед можливих проектів, які будуть охоплювати Львівщину, є військово-промисловий комплекс і розвиток транспортної інфраструктури», – повідомив прем’єр.

Віктор Янукович також зазначив, що дуже хоче, щоб із регіонами було створено такий механізм співпраці, щоб виконавча вертикаль була ефективною.

Він висловив сподівання, що незабаром набере чинності недавно оприлюднений закон “Про Кабінет Міністрів України”. «Я думаю, це станеться за лічені дні», – заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *