ОСТАННІ НОВИНИ

На розвиток освіти у дошкільних навчальних закладах Львова виділили 600 тисяч гривень

|

Цьогоріч на відкриття нових груп у дошкільних навчальних закладах Львова виділили 600 тисяч гривень. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповіла журналістам начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук.

За її словами, саме таку суму передбачено у бюджеті розвитку міста на перспективи дошкільної освіти у Львові. Таким чином, у діючих дошкільних навчальних закладах міста з’явиться ще 50 груп. «У кожній з цих груп буде по 20 дітей, тобто саме стільки буде охоплено навчанням у дошкільних закладах нашого міста», – наголосила начальник управління освіти Львівської міської ради.

За словами Надії Оксенчук, на сьогодні у Львові працює 92 державні дитячі навчальні заклади, 10 комплексних навчально-виховних закладів, також є один приватний. Крім того, дошкільним вихованням охоплено 1 тисяча 924 дитини з особливими потребами.

«Минулого року у дошкільних навчальних закладах ми відкрили 31 групу», – підкреслила Надія Оксенчук. За її словами, загалом дошкільним вихованням охоплено 16 тисяч 18 львівських дітлахів. Проте, Надія Оксенчук підкреслила, що за рік-два таки постане питання про будівництво у нашому місті нових дошкільних навчальних закладів.

«Дошкільна освіта у Львова є достатньо якісною. Свідченням цьому є те, що батьки хочуть здавати дітей у садочки», – підсумувала начальник управління освіти Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *