ОСТАННІ НОВИНИ

На зміну графіті в центр Львова прийдуть троянди

|

Нова керівниця Галицького району Ірина Маруняк уявляє центральну частину Львова в майбутньому у квітах та без графіті. Голова Галицької райадміністрації сьогодні розповіла журналістам, як надати центру старовинного міста європейського вигляду .

«Хочеться, щоб у центральній частині міста було багато квітів. Щоб газони були засаджені трояндами. А біля крамниць та кав’ярень стояли вазони. Щоб це було гарно і презентабельно», – сказала вона.

Як здійснити свою «квіткову» мрію пані Маруняк знає чітко. Частину насаджень вона планує здійснити силами мерії, а частину коштом власників крамниць.

Щодо графіті, то керівниця району хоче відучити молоде покоління від звички обмальовувати історичні споруди. «Плануємо провести у школах лекції. А також заборонити продаж неповнолітнім спреїв, якими вони обмальовують стіни», – розповіла Ірина Маруняк.

Голова райадміністрації сподівається, що виховному процесу сприятиме відеоспостереження на вулицях. «Це буде свого роду профілактика злочинності. За допомогою нього нам буде легше відстежити тих, хто малює», – прокоментувала Ірина Маруняк.

За її словами, досі в Галицькому районі не було затримано жодного такого порушника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *