ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії відбулася координаційна нарада з виконавчими службами Львова

|

У великому сесійному залі Львівської міської ради сьогодні відбулася координаційна нарада з усіма виконавчими службами нашого міста. Як повідомляє прес-служба міської ради, участь у нараді взяли заступники міського голови Львова, керівники департаментів Львівської міської ради, голови райадміністрацій, а також прокурор нашого міста Андрій Палюх.

На сьогоднішній нараді розглядали питання щодо виплати заробітної плати, збільшення надходжень до бюджету, питання самовільного будівництва в районах, несанкціонованої торгівлі, оплати за комунальні послуги та ситуацію з гральним бізнесом.

Зокрема, учасники зустрічі вирішили, що необхідно системно щоквартально проводити координаційні наради в районних адміністраціях та скликати загальноміські наради через кожних півроку.



«Я перевірятиму якість роботи дуже просто – за кількістю скарг, які приходять на ім’я міського голови. Якщо мешканцю не вдається вирішити проблему в районі, тоді він звертається до міського голови. Ми перевірятимемо ці скарги, і, якщо вони є справедливі, я прийматиму кадрові рішення», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Протягом трьох тижнів міський голова Львова Андрій Садовий провів шість робочих нарад у районних адміністраціях міста за участю представників правоохоронних органів, податкової, санепідемстанції, виконавчої служби, пенсійного фонду, казначейства та інших структур, які забезпечують життєдіяльність районів міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *